fredag den 23. april 2010

Når man står midt i ingenmandsland.....


Jeg valgte at sige mit job op og har søgt nye udfordringer på en specialskole. Jeg har glædet mig meget til at skulle videre, selv om jeg ikke har været på denne skole mere end 8 måneder, så var der ting der gjorde at jeg ikke helt følte mig hjemme. Nu står jeg så idag og har sidste arbejdsdag og det er så hårdt!! Tænk at så mange bliver berørt af at man stopper. Jeg blev simpelthen så overvældet. Der var børn der havde skrevet en sang til mig, jeg fik gaver, fine tegninger og små breve og 1000 kram. Og så af elever jeg ikke har haft. Vildt ubeskriveligt at modtage så meget anerkendelse, når man nu ikke selv synes at man er noget særligt. Så nu sidder jeg i ingenmandsland og har sagt farvel til det kendte som overraskede og kigger mod fremtiden og aner faktisk ikke hvad der venter mig. Jeg håber jeg kigge ud i det åbne, som på billedet.
Mandag starter mit nye arbejdsliv og jeg er meget spændt på om jeg har taget den rigtige beslutning. Pyha sikken en dag med megen følelse og spænding...og hvor er jeg taknemlig for al den anerkendelse jeg har modtaget idag..

tirsdag den 13. april 2010

Strikkeprojekt

Da jeg surfede rundt i blogland stødte jeg på kreative Louise, hun havde strikket et smukt prinse svøb. Jeg blev så inspireret og Louise var så sød at sende mig opskriften. Så nu har jeg udfordret mig selv på strikkesiden. Garnet er kommet hjem og jeg er gået i gang. Jeg håber det lykkes for mig, selvom jeg ikke er 100 m mester i at strikke.. Tror oftest mit problem består i at jeg slår for store brød op, tja så bliver det bare ikke færdigt. Men nu er jeg snart 42 år GAMMEL og så må jeg altså forsøge mig igen.. jeg burde være voksen nok nu til at færdiggøre et strikketøj. Det er en gave til en venindes kommende baby.. nu håber jeg ikke hun kigger forbi her :o).

fredag den 9. april 2010

Gavevandrings leg

 


Se jeg har fået pakke!!! Den er så fin altså, så fin indpakning og så fin en nålepude og broche. Faktisk har jeg ingen nålepude, så den er kærkommen og specielt når den er så sød. Pakken fik jeg fordi jeg meldte mig til en gavevandringsleg hos Den flyvende kuffert. Så nu er det jeg mangler 3 der vil være med til denne leg?
Den går i al sin enkelthed ud på jeg nu skal finde 3 personer der vil være med, dem sender jeg en gave. Når gaven er modtaget vises den frem på bloggen og den der findes igen 3 nye...Gaven er hemmelig til den er landet hos modtageren.

Se nu har jeg ikke så meget aktivitet på min blog, men jeg håber MEGET at der melder sig 3 deltagere, jeg vil meget gerne sende gaver ud. Det skal for god ordens skyld siges at man ikke behøver at lave gaverne selv, hvis man ikke kan/har lyst til det. Så kom og vær med.......
Posted by Picasa

søndag den 4. april 2010

Det bare regner og regner

Men pyt med det, vi rå hygger alle mand. William har lige bekendtgjort at dagen skal tilbringes i nattøj og Cartoon Network, for der er helte dag idag.. så han ser starwars, batman o.s.v. og har det skønt. Jeg har pillet lidt i mit arbejdsværelse og ved ikke lige hvad jeg skal gå i gang med.. har lyst til et eller andet, men kan ikke lige finde ud af hvad. Det ender nok med frøerne. Har også været forbi diverse strikkeblogs og har simpelthen så meget lyst til at strikke!! Men det bliver ikke idag.
Manden er i garagen og rydde op tror jeg. De store er på Færøerne med deres far.

Vi var hos nogle venner i forgårs og jeg spillede Wii.. Det var da for sjovt, jeg har aldrig rigtig forstået det, men nu har jeg!! Jeg var færdig af grin, længe siden jeg har grint så meget... men AV min arm, jeg har simpelthen muskler i min krop jeg ikke anede jeg havde...;P.