søndag den 31. oktober 2010

Store oprydning...

Wow..idag tog jeg fra :o). Jeg fik ryddet op på lillemandens værelse og i alt legetøjet, hildemænd hvor er der altså mange dingenoter og dimsedutter og han ved hvad det hele er og høre til. Kunsten var at overtale ham til at smide de dingenoter du der ikke hørte til noget eller var en del af noget andet der var gået i stykker. Man ved jo aldrig hvad man skal bruge. Det var faktisk en udfordring for os begge. Men det lykkedes at smide en halv affaldssæk ud!! Så var jeg ligesom varm!!!! Så jeg snuppede lige mit arbejdsværelse også??!!!!! HVOR HAR JEG MANGE DINGENOTER OG DIMSEDUTTER jeg blev helt forundret og må indrømme at det MÅSKE og kun MÅSKE er fra mig at lillemanden har samlermani???!!!! Jeg fyldte så resten af affaldssækken med ting jeg tror jeg ikke vil få brug for, men aldrig alligevel ved om jeg nu kan bruge.... Men hvor var det dejligt at få gjort! Jeg har nu udfordret mig selv.. jeg skal hver dag i en periode smide 5 ting ud fra mit arbejdsværelse, det må da gøre en forskel for der er stadig mange mærkelige dingenoter som jeg faktisk ikke ved hvor kommer fra og ej heller hvad jeg skal bruge til.....hvis jeg kan!

lørdag den 30. oktober 2010

Sikken tiden går

Det går bare stærkt i øjeblikket. Tænkte på det da jeg så ud over de efterårs smukke træer og tænkte tilbage på sommer og synes faktisk ikke det er så længe siden. Mentalt er jeg begyndt at glæde mig til jul. Er i gang med en pakkekalender til min mor, det har jeg nu aldrig lavet til hende før, men jeg tror hun har brug for det i år. Livet er ikke altid så let og lyst som man kan ønske sig. Jeg har planer om at det meste skal være hjemmelavet, bare små ting eks. et julehjerte eller andet julepynt og så nogen dag noget større. Tænker det må være hyggeligt at stå op til hver dag.. små gaver med kærlig tanke. Glæder mig faktisk til at give den til hende...

mandag den 18. oktober 2010

Efterårsferie...ahh

Så er der ringet ud og efterårsferien er godt i gang. Synes altid efterårsferien kommer rigtig belejligt. først hug af skoleåret er altid hårdt synes jeg, så er det som om det hele "sætter" sig. Jeg synes det har været rigtig hårdt i år. Grunden er nok nyt job og mange nye ting og metoder. Men jeg er meget glad for mit nye job, så det skal nok gå. Men nu glæder jeg mig til hygge med veninde og børn i ferien.
God ferie!!

søndag den 10. oktober 2010

Sådan en rigtig søndag ..

I dag har det været rigtig søndag. Vi havde planlagt en tur i biffen med William, vi skulle se Mammaduke. Da vi kørte mod biffen i formiddags var det tåget og gråt og vindstille..vi sad og blev søndags stille i bilen alle 3. Jeg blev sendt tilbage til min barndom og sådan som jeg husker søndage...triste og kedelige og ja min stemning blev derefter. Biffen var hyggelig, den overgår ikke til historien men lillemanden hyggede sig og guffede popcorn. På vejen hjem brød solen igennem og det blev fantastisk vejr. Så lillemanden og jeg gik en tur ned til vandet da vi kom hjem, hunden badede og lillemanden fangede græshopper og jeg havde vendt den triste stemning til en behagelighed. Så kunne jeg også nå at sidde og pille ved mit stof, det blev ikke til noget jeg ville finde stof til en taske jeg vil sy, men kunne ikke blive enig med mig selv om hvordan det skal sættes sammen. Så jeg venter. I morgen skal jeg på arbejde igen efter at have været syg torsdag og fredag, det bliver dejligt. Så det har været en dejlig søndag.

aktiv lørdag med det hele

 

Posted by Picasa

Super hyggelig lørdag uden aftaler og efter flere dage på sofaen med host og hak og ingen energi, ja så måtte jeg altså igang. En tur på biblioteket og en fantastisk bog med hjem fik sat skub i sagerne. Nu er jeg helt bidt af de små "tasker". Jeg nåede 2 i går og må nok tilstå at jeg skal have flere fra hånden. Nå ja og så har jeg også fået strikket lidt på min poncho der har ligget stille og lavet en uglegrydelap færdig...åh hvor er det dejligt at have tid!! God søndag

lørdag den 2. oktober 2010

grydelapper...



Så skal jeg i gang med et nyt projekt...jahh jeg skal igang med at hækle de fedeste grydelapper til en veninde. Jeg har set dem i Hendes verden. Det er uglegrydelapper og de er skønne. Hvis det bliver en succes må jeg nok også selv have et par..