søndag den 14. marts 2010

Så troede man lige......

At foråret var kommet og så kom der mere SNE. Julie og jeg var ved at bryde sammen i gråd, da sneen væltede ned. Vi vil simpelthen have sommer og varme og det lige med det samme. Selv lille William står og følger med i vejrudsigten og når der er sol på vejrkortet skråler han i vilden sky "mor mor se der kommer sol"..... så har det altså været en lang vinter :o).
Imorgen skal vi til forsamtale hos en ergoterapeut. Vi håber hun kan hjælpe William. Han har taktil skyhed af en eller anden art. Han har store probleme med være i sit tøj. Det er kun bestemt tøj han kan være i og så skal det sidde stramt. Desuden er overtøjet et stort problem. Alt skal sidde HELT glat og perfekt, rigtig træls for os fordi vi er frustrerede over at han ikke vil have jakke på, fordi den ikke sidder tæt til kroppen og fordi han til tider flår tøjet af mange gange hvis det ikke lige sidder som det skal. Og RIGTIG træls for William, som virkelig lider under det. Men vi håber der er en måde vi kan hjælpe ham. Jeg er i hvert tilfælde meget spændt på hvad vi får snakket om imorgen.

1 kommentar:

  1. Hejsa Louise! Håber at ergoterapeuten havde nogen gode ideer. Må være trælst men som du siger mest for William. Og kan godt forstå at I er trætte af sneen. Forår og forandringer er hvad I trænger til. KNUS♥

    SvarSlet